19 Eylül 2015 Cumartesi

Bir filme inandılar hapı yuttular. Burası Türkiye


2011 yılında bir film çekildi, ismi: Limit Yok ~ Limitless 


Bu filmin diğer filmlerden ayıran tarafı, kendi alanında aldığı beğeni ve izleyiciler üzerinde bıraktığı etkisi olmuştur.

Filmde, yaşamı pek de parlak olmayan Eddie, New York'ta düzensiz bir hayat yaşayan ve pek de başarılı sayılmayacak bir yazardır. Eddie, günlerden bir gün yolda eski bir arkadaşıyla karşılaşır. Bundan sonra Eddie'nin hayatı tamamen değişecektir. Eski arkadaşından aldığı bir hap 
(NZT 48)  Eddie'nin beyninin tam kapasite çalışmasını sağlamaya başlar. Bu ilaç sayesinde eski dünyası değişen, hayata farklı bir gözle bakmaya başlayan Eddie paraya, çekiciliğe ve yüksek bir zekaya sahip olur.

Limit Yok, ilk bakışta gayet zararsız bir fantastik gerilim gibi gözükse de  "anında mutluluk" çözümlerinin dünya toplumunu sarıp sarmaladığı günümüzde kolayca etkilenebilen seyircisine aslında gayet tehlikeli mesajlar veren bir yapım.

Ülkemizde bu hap gıda takviyesi kisvesi altında,  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının iznini alamamış olmasına rağmen 99,00 TL'ye kampanyalı olarak satılmaktadır. Daha ucuza satanlar da mevcuttur. İçinde ne olduğu belli olmayan 30 kapsül. Hem de sayısı azımsanamayacak kadar fazla bu sitelerin sayısı.

Böyle bir ilaç olsa bu fiyata satılamayacağını, piyasanın en pahalı ilacı olması gerektiğini düşünemez benim vatandaşım. Aptallık mıdır cahillik midir, çaresizlik midir, bilemedim.

Siz çözebildiniz mi?

Yoksa neymiş bu hap deyip araştırmaya mı başladınız....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder